6 de abril de 2013

Actividades en bibliotecas alrededor del Saló del Còmic de BarcelonaAquí os dejamos con una selección de las actividades que se realizarán con motivo del XXXI Salón del comic de barcelona.

Dijous 04 de abril de 2013 a les 19.30 h
MICROEXPOSICIÓ FANZINE “EL MONTACARGAS”
De l’11 de març al 14 d’abril
Àrea de Còmic (primera planta)
Presentació fanzine El Montacargas: contra el mal
Taller: Com es fa un fanzine
Dijous, 4 d’abril a les 19:30h
Auditori
La exposició mostra treballs originals, esbossos, dissenys de personatges, acabats a tinta, color… i amb una infinitat d’estils variats dels 26 autors i autores que participen al fanzine El Montacargas en aquesta tercera entrega dedicat en cor i ànima als superheroïs.
Els seus creadors estan cursant el quart any d’Art Gràfic a Escola Joso i volen demostrar en aquest fanzine el potencial que estan assolint en aquest últim any d’estudis de còmic.

EXPOSICIÓ ALFONSO LÓPEZ 2002-2012
Del 9 d’abril al 9 de juny
Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra
Sala d’exposicions
Una selecció que recull l’obra publicada durant els últims deu anys on destaca la diversitat de registres de l’autor, que van des de la comèdia costumbrista, l’aventura i la biografia fins l’humor polític.
Inauguració de l’exposició. Presentació a càrrec de Pepe Gálvez, estudiós i crític de la historieta, i visita guiada de l’autor
Dimarts, 9 d’abril a les 19h


GUIA DE LECTURA
Ja podeu trobar a l’àrea de còmic l’exposició del 31è Saló Internacional del Còmic de Barcelona que se celebrarà del dijous 11 al diumenge 14 d’abril de 2013, amb un recull realitzat per la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra sobre tot el que podeu trobar en aquest FICOMIC 2013.

Dijous 11 de abril de 2013 a les 19.00 h
TROBADA DE CLUBS DE LECTURA DE CÒMIC AMB GUY DELISLE
Biblioteques de Barcelona, el Grup de Còmic del COBDC i la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona organitzen una trobada de clubs de lectura de còmic de les biblioteques catalanes amb Guy Delisle.
La sessió serà el proper dijous, 11 d’abril a les 19h al 31è SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA

SKETCHING MUSICAL. Dibuix i música en directe
L’Urban sketching és una forma de dibuix urbà espontani i sobre el terreny. Amb l’ajuda d’una llibreta, el dibuixant esbossa cantonades, persones, fragments d’edificis: una novel·la urbana. La Biblioteca us proposa un seguit de tallers per aprendre i mostrar una faceta concreta d’aquest art aparentment casual: l’sketching amb motius musicals.
Taller d’aprenentatge
A càrrec del dibuixant Emdé
Dijous, 18 d’abril, de 19 a 21h
Places limitades. Cal inscripción prèvia.
Sessió de sketching amb Funktasmas Group, alumnes del Taller de Músics – ESEM
Divendres, 19 d’abril, a les 19h


0 comentarios:

Publicar un comentario